Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 23:51 - Jumping

CSIU25 Opglab.: Belgen naast het podium...

De ruiters en amazones van de CSIU25 competitie mochten vanmorgen in het Sentower Park al de spits afbijten in de 1.35m ochtendrubriek, maar hadden vanmiddag ook nog de 1.45m hoofdrubriek op het programma staan. Daarin kwamen onze landgenoten opnieuw goed voor de dag, maar grepen ze helaas alleen naast een podiumplaats.

 

De beste Belgische prestatie kwam van Max Sebrechts met zijn 10-jarige Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze). Sebrechts reed in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de chrono in 63.88 seconden en werd zo dus 4de. Pieter Clemens was de volgende in het rijtje. Hij klokte met de 9-jarige Quintini (Quintender 2) af in 64.32 seconden en werd zo net als vanmorgen in de ochtendrubriek 5de. Simon Prouve was de 3de Belg in het rijtje. Hij zadelde de 8-jarige Kamira Prova (Nabab de Reve) en werd 6de nadat hij de klok wist stil te zetten op 65.66 seconden.

 

De overwinning moesten ze laten aan de Deense Clara Hallundbaek. Die snelde met de 9-jarige Charinta (Chacco Blue) naar een overtuigende chronotijd van 60.91 seconden en wist zo iedereen het nakijken te geven. Het zilver ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Teddy van de Rijt. Die stuurde de 10-jarige Itcho Van ’t Ruytershof (Lord Z) naar een finishtijd van 63.08 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de Deense. De 3de plaats ging dan weer opnieuw naar Denemarken dankzij Benedikte Rie Truelsen. Die kwam over de meet in 63.17 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Cassina Z (Cassini I).

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Camille Demolie met Baccarat (Coltaire Z), een 11de plaats voor Thibault Philippaerts met Krapuul F (Diamant de Semilly) en een 14de plaats voor Caro Baerts met Maq Master Z (Moujik de Sohan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions