Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 23:36 - Jumping

CSICh Opglab.: Winst voor Viktor Morssinkhof

In Opglabbeek stond vanmiddag net na het middaguur de Prijs Hippovibe op het programma, een 1.15m rubriek voor de Children. We kregen daarin een Belgische overwinning dankzij Viktor Morssinkhof en de 12-jarige Bubsylon (Upsilon Van De Heffinck). Morssinkhof wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 60.23 seconden en wist zo de concurrentie nipt achter zich te laten.

                                            

De Duitse Sophie Marie Leister was degene die Morssinkhof het dichtst kon bedreigen. Zij kwam met de 13-jarige Light My Fire 7 (Lenardo) echter aan de finish in 60.50 seconden en moest zo genoegen nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats was voor de Nederlandse Selma van Werkhoven. Die kwam binnen in 60.90 seconden en kon daar voor rekenen op de 7-jarige Lovely Lady (Elvis Ter Putte). De 4de plaats bleef dan weer in eigen land en daarvoor zorgde Robbe van Boxstael. Die reed de 14-jarige Elle de Laubry (Kannnan) naar een finishtijd van 62.85 seconden en strandde zo dus naast het podium. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Ier Timmy Brennan. Die bracht de ook al 14-jarige Herbst Acapella (Aldato) aan de finish in 65.05 seconden.

 

Iets verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Louise Ameeuw met Hallina de Muze (Tinka’s Boy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions