Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 23:24 - Jumping

CSIP Stuttgart: Van Gorp en Sercu scoren

Op de Stuttgart German Masters in Duitsland wordt er deze week niet enkel op vijfsterrenniveau gesprongen, ook de internationale ponyruiters komen er aan de start voor een Wereldbekermanche. In de 1.25m openingsrubriek wisten voor ons land zowel Marthe van Gorp als Aline Sercu zich vanmiddag in de prijzen te rijden. Van Gorp deed dat opnieuw met de 16-jarige Goliath van de Groenweg (Conor Mac Nessa). Ze kruiste in deze tabel A rechtstreeks op tijd de meet in 55.28 seconden en werd zo 4de ex aequo. Sercu strandde dan weer net naast de top 5 van het klassement. Zij reed de 8-jarige Opaline Optima (Orchid’s Romario II) naar een chronotijd van 56.32 seconden en werd zo 7de.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de Duitse Ann-Sophie Seidl. Die zette met de 12-jarige Berkzicht Rob (Kantje’s Ronaldo) een chronotijd van 51.36 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie te verschalken. Net na Seidl kwam de Ier Max Wachman. Die moest met de 13-jarige Cuffesgrande Cavalidam (Luidam) tevreden zijn met de 2de stek nadat hij de chrono wist te stoppen op 51.47 seconden. De 3de plaats was nog voor de Britse Shauni Greig die hiervoor de 9-jarige Granouche zadelde. Zij wist een eindtijd van 53.92 seconden te noteren.

 

TAGS   |   ALINE SERCU   |   ANN-SOPHIE SEIDL   |   MARTHE VAN GORP

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions