Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 15:51 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Cox opnieuw in de prijzen

Karel Cox heeft zich zonet opnieuw in de prijzen weten de rijden op de Stuttgart German Masters! In de 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd strandde hij met de 8-jarige Chalino Z (Chippendale Z) net naast het podium nadat hij de klok wist te stoppen op 51.98 seconden en had zo dus opnieuw een klassering te pakken!

 

Het was de Duitser Felix Hassmann die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij stuurde de 13-jarige SL Brazonado (SI Baluarte) naar een finishtijd van 50.21 seconden en wist zo het overige deelnemersveld achter zich te laten. De 2de plaats was voor de Nederlander Jur Vrieling, die gisteren al de openingsrubriek wist te winnen! Samen met de 12-jarige Baltic VDL (Quaprice Bois Margot) kwam hij over de meet in 50.76 seconden en greep zo vandaag net naast de winst! Ook mee op het podium stond de Slovaak Bronislav Chudyba. Die had er met de ook al 12-jarige New York (Verdi TN) 50.78 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en werd zo 3de. Wereldkampioene Simone Blum tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 12-jarige Eon Touch S (Con Cento) een chronotijd van 52.13 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   BRONISLAV CHUDYBA   |   FELIX HASSMANN   |   JUR VRIELING   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions