Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 14:59 - Jumping

CSIJ Opglab.: van der Haegen scoort opnieuw!

Jinse van der Haegen startte gisteren het Youth Festival in Opglabbeek al met een topklassering in de openingsrubriek voor de Juniors en wist zich ook vanmiddag opnieuw in de kijker te rijden! In de Prijs Cavalor, een 1.25m rubriek in 2 fasen special, kon ze opnieuw rekenen op haar 10-jarige merrie Dusty (Douglas). Ze kruiste de meet in 29.50 seconden en nam zo de 3de plaats op het podium voor haar rekening.

 

Het was de Ierse ruiter Dason Foley die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Hij snelde met de 10-jarige Dondoctro Ryal K (Indoctro) door de meet in 27.64 seconden en was zo de concurrentie te snel af. Net na Foley kwam de Brit Oliver Tuff. Die kwam binnen in 29.00 seconden en deed daarvoro beroep op de 9-jarige Esgracia (Warrant). Net na van der Haegen kwam de Noorse amazone Ingird Gjelsten, die zich gisteren ook al een keer wist te klasseren. Zij zette met de 10-jarige Jovinal (Jokinal de Bornival) de klok stil op 29.64 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Britse Antonia Platt was nog goed voor de 5de plaats. Zij klokte met de 7-jarige G Star Blue (Mr Blue) af in 29.97 seconden.

 

Marthe Heudens werd nog 6de met Luka – S (Numero Uno), Aaron Tijskens 8ste met Evita Jv H Z (Echo Van ’t Spieveld), Lio Lamers 9de met Expected (Cantos) en Emilie Conter 11de met Legolas Ter Wilgen (Emmerton).

 

TAGS   |   JASON FOLEY   |   JINSE VAN DER HAEGEN   |   OLIVER TUFF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions