Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 14:35 - Jumping

CSIU25 Opglab.: Clemens en Housen in top 5!

In Opglabbeek was het vanmorgen opnieuw vroeg dag want reeds om 08.00u kwamen de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie in de ring voor de Prijs B&G Systeembouw, een 1.35m rubriek in 2 fasen special. Alexander Housen bevestigde daarin zijn goede vorm en was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Samen met de 8-jarige hengst Fire (Vleut) kwam Housen over de meet in 34.99 seconden en strandde daarmee net naast het podium. Ook Pieter Clemens wist zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. De stalruiter van Jos Lansink zette met de 10-jarige Caldero (Camaro M) de klok stil op 35.05 seconden en werd zo 5de.

 

Winst was er voor de Brit Graham Gillespie. Die kruiste met de 11-jarige Celine (Calvaro) de meet in 33.73 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Ook de Ierse Sophie Dalm was in uitstekende doen, want zij nam zowel de 2de als de 3de plaats voor haar rekening. Met de 8-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) kwam ze aan de meet in 34.31 seconden terwijl ze er met de eveneens 8-jarige Arpege du RU (Apache d’Adriers) 34.93 seconden voor nodig had om de finish te bereiken.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike), een 8ste plaats voor Simon Prouve met Lord Prova (For Passion d’Ive), een 11de plaats voor Lien van Ende met Curiosity (Caretino) en een 12de plaats voor Sarah Daems met Chocolate Frost (Ewout vd Kleine Roost).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   GRAHAM GILLESPIE   |   PIETER CLEMENS   |   SOPHIE DALM

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions