Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 11:01 - Jumping

CSI4* Rouen: Vereecke 3de in ochtendrubriek!

Onze landgenoot Koen Vereecke is de dag in het Franse Rouen vanmorgen gestart met een podiumplaats in de 1.35m ochtendrubriek! Vereecke rekende hiervoor op de 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) en werd 3de nadat hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd wist te stoppen op 56.54 seconden.

 

De winst moest hij echter laten aan de Brit Guy Williams. Die reed de 10-jarige Igor van de Dorpshoeve (Kashmir Van Schuttershof) door de meet in 55.92 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. Ook de Fransman Guillaume Batillat wist het nog sneller te doen dan Vereecke. Hij finishte met de 12-jarige Baby Love (Lupicor) in 56.04 seconden en werd zo 2de. Net na het podium kam dan de Italiaan Luca Coata met de 8-jarige California Del Rilate (Sandro Boy). Na een finishtijd van 56.68 seconden moest hij tevreden zijn met de 4de plaats. De Fransman Guillaume Foutrier sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 9-jarige Fairness Hero Z (Fliper d’Elle) een tijd van 57.53 seconden op het scorebord.

 

Ook verderop in het klassement waren er nog verschillende Belgische klasseringen. Zo was er nog een 6de plaats voor Bart Clarys met El Cid (Caesar van de Helle), een 8ste plaats voor Frédéric Vernaet met Gin Duidam (Quidam de Revel) en een 10de plaats voor Rik Hemeryck met Cassamoon (Casall).

 

TAGS   |   GUILLAUME BATILLAT   |   GUY WILLIAMS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions