Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 23:32 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Ook Cox op het podium!

Op de Stuttgart German Masters stond vanavond voor de CSI5* competitie nog een 1.50m Speed and Handiness rubriek op het programma. Onze landgenoot Karel Cox reed zich daarin naar een podiumplaats met zijn 9-jarige Evert (Amadeus). Cox wist alle balken netjes in de lepels te houden en strandde op de 3de plaats nadat hij de chrono wist te stoppen op 59.44 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Zwitser Pius Schwizer. Die stuurde de 13-jarige Living The Dream (Toulon) naar een chronotijd van 57.51 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten. De 2de plaats was voor Maurice Tebbel die hiervoor kon rekenen op zijn 11-jarige Chacco’s Son (Chacco Blue). Zij bereikten de eindmeet in 59.07 seconden en waren zo net iets sneller dan Cox. Ook de 4de plaats bleef in Duitsland en daarvoor zorgde dan weer Christian Ahlmann. Samen met de 15-jarige Colorit (Coriano). Zij kruisten de meet in 59.60 seconden en grepen zo nipt naast een podiumplaats. De Israëlische amazone Danielle Goldstein was nog goed voor de 5de plaats. Zij zette met de 12-jarige Lizziemary (Cabri d’Elle) een tijd van 60.28 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   KAREL COX   |   MAURICE TEBBEL   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions