Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 22:54 - Jumping

CSI4* Rouen: Mathy Jr. net buiten top 5

In het Franse Rouen werd de openingsdag vanavond afgesloten met de 1.50m hoofdrubriek voor de CSI4* competitie. François Mathy Jr. was daarin in goede doen met zijn 10-jarige ruin Uno de La Roque (Numero Uno). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij een chronotijd van 66.68 seconden op het scorebord te zetten en strandde daarmee net naast de top 5 van het klassement.

 

De volledige top 5 bleef in eigen land met op kop Philippe Rozier en de 14-jarige Cristallo A LM (Casall). Zij wisten de eindmeet te bereiken in 64.78 seconden en zo de concurrentie achter zich te laten. Net na Rozier kwam Tony Hanquinquant. Die kruiste de meet in 65.29 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Tourterelle d’Elle (Kannan). Ook mee op het podium stond Mathieu Billot met zijn 12-jarige Quel Filou 13 (Quidam’s Rubin). Zij hadden er 65.93 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Patrice Delaveau haalde het podium dan weer net niet... Hij stuurde de 10-jarige Urcos de Kerglenn Hdc (Toulon) rond in 66.38 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Gregory Cottard, die vorige week in Opglabbeek nog 2 rubrieken wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij snelde met de 10-jarige Urhelia Lutterbach (Helios de La Cour II) door de finish in 66.60 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 20ste plaats voor Koen Vereecke met zijn Jativia (Cardento VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions