Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 22:08 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Podiumplaats voor Verlooy

Onze landgenoot Jos Verlooy is uitstekend begonnen aan zijn concours op de Stuttgart German Masters! Nadat hij zich eerder op de dag met Caracas al in de prijzen wist te rijden in de openingsrubriek was het vanmiddag opnieuw raak in de 1.45m rubriek in 2 fasen. Samen met de 9-jarige Japatero VDM (Eldorado Van De Zeshoek) wist hij de klok te stoppen op 19.66 seconden en verzekerden zich zo van de 3de plaats op het podium!

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Billy Twomey die voor deze rubriek de 14-jarige Ardcolum Duke (Gypsy Duke) had gezadeld. Twomey snelde door de meet in 18.97 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten. Ook de Duitser Andreas Kreuzer wist het nog sneller te doen dan Verlooy. Hij klokte met de 9-jarige Easy Blue (Chacco Blue) af in 19.18 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. De 4de plaats was voor de Braziliaan Pedro Junqueira Muylaert. Die stuurde de 11-jarige Chacote (Chacco Blue) door de finish in 20.15 seconden en wist daarmee nipt de Duitse amazone Jörne Sprehe achter zich te laten. Die vervolledigde met de 9-jarige Solero (Stakkato Gold) de top 5 van het klassement na een eindtijd van 20.18 seconden.

 

Naast Jos Verlooy behoorde ook Karel Cox tot de prijswinnaars. Hij werd 10de met de 8-jarige Chalino Z (Chippendale Z).

 

TAGS   |   ANDREAS KREUZER   |   BILLY TWOMEY   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions