Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 15:38 - Jumping

CSIU25 Opglab.: Caro Baerts wordt 2de!

Na de openingsrubriek voor de Juniors mochten in het Sentower Park ook de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie aan hun concours beginnen. In de Prijs Groep Jam, een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd was het amazone Caro Baerts die voor de best Belgische prestatie wist te zorgen. Samen met haar 7-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan) toverde ze een chronotijd van 60.51 seconden op het scorebord en greep daarmee net naast de overwinning.

 

Het was de Ier Oliver Mc Carthy die de prestatie van Baerts nog wist te overtreffen. Hij klokte met de 14-jarige Zuidam (Guidam) af in 58.76 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden. Ook op het podium stond de Britse Georgia Tame. Zij kruiste met de 7-jarige Z7 Caretina (Coltaire Z) de meet in 64.90 seconden en werd zo dus 3de. Tame was trouwens in goede doen, want ze legde daarnaast ook nog beslag op de 5de plaats. Ditmaal reed ze de 8-jarige Colmar (Colestus) door de meet in 69.68 seconden. De 4de plaats was nog voor de Noorse Ingrid Gjelsten. Zij kwam met de 10-jarige Carbon 5 (Chalan) over de meet in 65.80 seconden en nestelde zich zo tussen de 2 paarden van de Britse.

 

Camille Demolie reed zich nog naar een 9de plaats met Kalinka Van ’T Heike (Gold Fever van ’t Heike) en voor Pieter Clemens was er nog een 10de plaats met Caldero (Camaro M).

 

TAGS   |   CARO BAERTS   |   GEORGIA TAME   |   OLIVER MC CARTHY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions