Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 14:51 - Jumping

CSIJ Opglab.: Alongi voor van der Haegen!

Het Limburgse Sentower Park vormt deze week het decor voor het Youth Festival waar zowel de nationale als de internationale jeugd opnieuw het beste van zichzelf zal geven! In de 1.25m openingsrubriek voor de Juniors waren het meteen de Belgen die de toon zetten met op kop Margot Alongi! Die zadelde voor deze rubriek de 8-jarige Eiralys du Miclot (Belitys de La Demi-Lune) en klokte in deze tabel A rechtstreeks op tijd af in een overtuigende 57.02 seconden.

 

Amazone Jinse van der Haegen was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Alongi... Zij finishte met haar 10-jarige Dusty (Douglas) echter in 59.02 seconden en kwam zo dus een volle 2 seconden tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor de Finse amazone Teresita Bremer. Die kwam samen met de 14-jarige Zsa-Zsa (Napels) over de meet in 61.61 seconden en vervolledigde zo het podium. Pam Nieuwenhuis nam de 4de plaats dan weer mee naar Nederland. Zij had er met de 16-jarige Vendorlux V (Lux) 62.06 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen. De Deense Cecilie Amdi Juur tenslotte nam de 5de plaats voor haar rekening. Zij reed de 10-jarige Cuverdo Z (Cicero Z Van Paemel) door de eindmeet in 62.18 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Aaron Tijskens met Evita Jv H Z (Echo Van ’t Spieveld) en een 12de plaats voro Camille Gerard met Dior Van Berkenbroek (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions