Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 12:07 - Jumping

CSI4* Rouen: Bart Clarys op het podium!

Heel wat landgenoten zijn deze week afgereisd naar Frankrijk voor het viersterrenconcours van Rouen! In de 1.35m openingsrubriek wist Bart Clarys zich vanmorgen meteen in de kijker te rijden met de 7-jarige merrie Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL). In een tabel A in 2 fasen special kwam Clarys over de meet in 25.29 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Het waren de Fransen die wisten te domineren met op kop Laurent Goffinet. Die stuurde de 9-jarige Valkyrie Condeenne (L’Arc de Triomphe Bois Margot) naar een chronotijd van 24.51 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. Ook Edward Levy wist het nog sneller te doen dan Clarys. Levy, die vorige week nog aan het werk was in het Limburgse Sentower Park, klokte met de 12-jarige Starlette de La Roque (Jumpy des Fontaines) af in 24.91 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Ook de overige 2 plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op 4 Hugo Breul en de ook al 12-jarige Starbuck’s (Dollar Dela Pierre). Zij hadden er 25.54 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goed einde te brengen en strandden zo net naast het podium. Julien Anquetin tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 9-jarige Elena (Arezzo VDL) een tijd van 25.61 seconden op het scorebord.

 

Naast Clarys wist ook Rik Hemeryck zich in de prijzen te rijden. Samen met de 10-jarige Urbane de Puychety (Ideal de La Loge) kwam hij binnen in 25.68 seconden en werd zo 6de.  

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   EDWARD LEVY   |   LAURENT GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions