Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2018 15:56 - Mennen

Glenn Geerts start WB in Stuttgart

Glenn Geerts (Malle) kijkt met vol vertrouwen uit naar de FEI Wereldbekerwedstrijd in Stuttgart waar hij vrijdagavond de aftrap geeft van zijn indoorseizoen. 

 

Glenn Geerts: “De Lipizzaners zijn in goede vorm en voelen goed aan, de paarden zijn weer een jaar ouder, hebben meer ervaring en zijn verstandiger geworden. 

Vanaf dit jaar heb ik zes Lipizzaners ter beschikking.  Voor Stuttgart gaat het vertrouwde vierspan mee én ook een nieuw reservepaard, een echte allrounder die ik op elke plaats, zowel links, rechts, in het voorspan of het achterspan kan plaatsen. In aanloop naar de Wereldbekerwedstrijden heb ik drie oefenwedstrijden gereden en de paarden voelen echt beter aan dan vorig jaar, het is natuurlijk maar een momentopname maar het goede gevoel is er.  En deze paarden hebben vorig jaar hun talent bewezen in Londen en Leipzig. Dus het vertrouwen is groot.

 

Ik heb ooit één keer deelgenomen in Stuttgart, het was destijds mijn allereerste Wereldbekerwedstrijd in mijn carrière met het vorige span Lipizzaners. In Stuttgart mag ik sterke concurrentie verwachten van Chester Weber, Jozsef Dobrovitz en Ijsbrand Chardon, zij namen al deel in Lyon en zitten al in het indoorritme. Voor Boyd Exell en mij wordt Stuttgart de primeur van het seizoen.”

 

De komende weken wordt het druk voor Team Geerts. Een week na Stuttgart volgt op 23 en 24 november Maastricht, een week later staat Boedapest op de kalender, enkele dagen voor Kerstmis rijdt Glenn Geerts zijn laatste wedstrijd voor Wereldbekerpunten in Londen en als afsluiter neemt hij met een Wild Card deel in Mechelen.

 

Dossier CAI-W Stuttgart met alle info: parcours, startlijsten, uitslagen en Live Stream

TAGS   |   GLENN GEERTS   |   STUTTGART CAI-W

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions