Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2018 09:47 - Algemeen

Breugheliaanse avond BWP Z-O-Vl.

Op vrijdagavond 23 november organiseert BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen voor de tweede maal een Breugheliaanse avond met gastspreker en de bijkomende huldiging van hun verdienstelijke fokkers van het afgelopen jaar.

 

De heer Jan De Boitselier (Manager beleid en adviezen Paarden.Vlaanderen) geeft tijdens deze avond een presentatie over een belangrijk onderwerp dat ieder fokker aanbelangt nl.: de stedebouwkundige aspecten in de paardenhouderij.

 

Het gewestbestuur van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen is dit jaar opnieuw bijzonder trots met de uitgebreide lijst van fokkers die met hun fokprodukten in 2018 het gewest op diverse fronten in de kijker hebben gebracht.

 

Hoe ziet het programma er precies uit?

19u30: verwelkoming met aperitief
20 uur: voordracht door dhr. Jan De Boitselier
20u30: Breugheliaans maal met aansluitend de huldiging van onze verdienstelijke fokkers

 

Kaarten kunnen vóór 20 november besteld worden via het gewestsecretariaat (contact: 0478 58 44 31 of davy.moreels@skynet.be) en onze bestuursleden aan 20 euro per persoon (aperitief en één consumptie bij de maaltijd inbegrepen). Betaling via overschrijving op het rekeningnummer van het gewest: BE04 7350 3831 9331 (graag met vermelding "ledenavond", uw naam en het aantal personen).

 

Locatie: GC DE KLUIZE – SPORTSTRAAT 3 – 9860 OOSTERZELE

 

Iedereen is van harte welkom!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions