Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2018 16:55 - Algemeen

Dieu-Merci & Dominator heersen in Geel

Ook in Geel werd op 11 November een open wedstrijd vrijspringen gehouden. In de Langerietdijk werden er 5 categorieën georganiseerd: pony’s, mannelijke en vrouwelijke 3-jarigen en mannelijke en vrouwelijke 2-jarige paarden.

 

Bij de pony’s kwam er maar 1 deelnemer aan de start. Deze Umbro van de Groenheuvel is een nakomeling van Magic Cornflakes en werd gefokt door Dries Ceuppens. Umbro sprong 75 % bij elkaar.

 

Bij de mannelijke 3-jarigen kwamen er 6 paarden aan de start. Hierbij was het de door Lennert Laevers zijn Diamaan die er met de overwinning vandoor ging. Deze Dieu-Merci van T&L-zoon uit een Ogano Sitte-moeder sprong 85 punten bij elkaar. Tweede werd Papillon van ‘t Janshof met 80 punten. Deze Kannan-zoon is gefokt en in eigendom van Nick Janssens. De derde plaats was voor Parfait d’Amour H, een De Flor 111-zoon gefokt door Hilton Stables die 78,33 punten behaalde. 

 

Bij de vrouwelijke 3-jarigen kwamen er 12 paarden aan de start. Hier was het Pimpernel vd Molendreef die de eerste plaats behaalde. De door Stal van de Molendreef gefokte Dieu-Merci van T&L-dochter behaalde 86.67 %. Tweede werd Prada vh Ruytinxbos. Deze door Tom Delvaux gefokte Inshallah de Muze-dochter sprong 83,33 punten bij elkaar. De derde plaats was voor de vierjarige Estepona 111 Z. Deze Echo van het Neerenbosch-dochter is gefokt en in eigendom van Stal Harrie Theeuwes en behaalde 81,67 punten.

 

Bij de mannelijke 2-jarigen waren er 18 deelnemers. Hierbij ging de winst naar de door Stal Harrie Theewes gefokte Entertainer Z. Deze El Barone 111 Z-zoon behaalde 88,33 punten en bleeft zo net de door Jurgen Aernouts gefokte Quablito van St Anneke voor. Deze Apple Juice-zoon haalde op zijn beurt 87,67 punten. Voor De Strooper Jules waren er 85 punten, goed voor een derde plaats. Deze Dominator 2000 Z-zoon is gefokt en in eigendom van Huguette Exelmans. 
 

De laatste categorie was voor de vrouwelijke 2-jarige paarden waarbij er 16 paarden aan de start kwamen. Winst was hier voor Dancing Margritte. Deze door Huguette Exelmans gefokte Dominator 2000 Z-dochter behaalde 80 punten. De tweede plaats ging naar een fokproduct van Leo Vermeiren. Zijn Qaroline V, een Nabab de Reve-dochter, sprong 78.33 punten bij elkaar. De derde plaats werd gedeeld door Quanntop en Quick Pleasure van de Nachtegaele. Zij behaalden beide 76,67 punten. Quanntop is een Messi of Colors-dochter uit de fokkerij van Danny Tops terwijl Quick Pleasure van de Nachtegaele uit de fokkerij van Marcel Jacobs van Epleaser van ’t Heike afstamt.

 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions