Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2018 11:08 - Algemeen

Just A Gamble verkocht

Stal T&L meldt ons zojuist de verkoop van Just A Gamble. Deze 9-jarige dochter van Toulon uit de fokkerij van Patrick Vandereyt & Wygaerts-Govaerts startte als 6-jarige haar internationale carrière onder het zadel van Frédéric Vernaet. Zo sprong de merrie onder andere dubbel foutloos op de eerste dag van het Wereldkampioenschap voor 6-jarige paarden en ook als 7-jarige behaalde het duo heel wat successen.

 

Vorig jaar maakten ze de overstap naar CSI2* en CSI3* competities, met onder andere een 6de plaats in de CSI2* Grand Prix van Opglabbeek en een 8ste plaats in de CSI2* Grand Prix van Zandhoven. Dit jaar waren Vernaet en Just A Gamble meer dan succesvol op CSIO3* niveau: ze behaalden zelfs een overwinning in de Nations Cup van Linz, maar ook de CSI3* 1m50 rubriek van  Lanaken schreven ze moeiteloos op hun naam gevolgd door een tweede plaats in de CSI3* Grand Prix van datzelfde Lanaken.

 

Tijdens de Brussels Stephex Masters debuteerde het duo meer dan verdienstelijk op CSI5*-niveau met een 12de plaats in de zware CSI5* Grand Prix. Een prestatie die de wereldtop niet onopgemerkt voorbij ging. De merrie zal nu naar Amerika vertrekken waar ze de stal van Adrienne Sternlicht gaat versterken. De Amerikaanse amazone, die momenteel op plaats 38 in de wereldranglijst staat, heeft met Toulago en Fantast van het Indihof nog twee Toulon nakomelingen op stal.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions