Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2018 08:23 - Jumping

Hendrickx 2de in de CSI4* GP van Samorin!

Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx heeft gisteren opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd met zijn 8-jarige Kannabis van de Bucxtale (Contact Van De Heffinck)! In de CSI4* GP van het Slowaakse Samorin, waarin zich 7 combinaties wisten te plaatsen voor de barrage, greep hij net naast de overwinning nadat hij de klok wist te stoppen op 38.38 seconden.

 

Het was de Poolse ruiter Jaroslaw Skrzyczynski Hendrickx van de overwinning wist te houden. Skrzyczynski, die als eerste in de ring verscheen, reed zijn 9-jarige Chacclana (Chacco Blue) door de meet in 38.23 seconden en stond zo bovenaan het klassement. De 3de plaats was voor de Duitse amazone Katharina Offel. Die verscheen met de 11-jarige JK Horsetrucks Leasure Z (Levisto Z) als laatste in de ring en klokte af in 48.45 seconden.

 

Ook Wilm Vermeir wist zich met zijn 9-jarige DM Jacqmotte (Toulon) te plaatsen voor de barrage. Hij zette in 36.84 seconden zelfs de scherpste tijd neer, maar moest na een springfout genoegen nemen met de 4de plaats. De voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner tenslotte was goed voor de 5de plaats. Ook hij kreeg met de 8-jarige Vancouver Dreams (Valentino) een springfout en kruiste de meet in 37.40 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions