Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2018 17:58 - Jumping

GP-winst voor Darragh Kenny in Opglabbeek!

De Ierse ruiter Darragh Kenny heeft zonet in het Limburgse Opglabbeek de CSI3* Grand Prix aan zijn palmares toegevoegd! In een barrage waarvoor zich 10 van de 56 combinaties wisten te plaatsen snelde Kenny met de 10-jarige Carlson 93 (Contendro I) naar een finishtijd van 36.84 seconden en wist zo overige deelnemersveld achter zich te laten.

 

Ook de 2de plaats ging naar Ierland en daarvoor zorgde Denis Lynch met de 8-jarige Dito (Diarado). Lynch deed een goede poging, maar kwam na een chronotijd van 37.91 seconden echter ruim een seconde tekort om zijn landgenoot te bedreigen. De 3de plaats ging naar de Nederlandse amazone Kim Emmen. Die stuurde de 10-jarige Delvaux (Chacco Blue) naar een finishtijd van 38.66 seconden en vergezelde zo de Ieren op het podium. Net naast het podium strandde de Duitser Christopher Kläsener, die als allerlaatste in de ring verscheen. Kläsener klokte met de 12-jarige Chaccorina (Chacco Blue) af in 39.27 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Nederlandse Stefanie van den Brink mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij zette met hde 9-jarige Vvaramog de Breve (Verdi TN) een tijd van 43.72 seconden op het scorebord en was tevens de laatste foutloze.

 

Ook Gilles Thomas was met de 9-jarige hengst Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof) een van de barragisten. Hij kreeg echter een springfout en strandde zo op de 8ste plaats. Voor Catherine Van Roosbroeck was er nog een 11de plaats met Qiazetta Z (Quasimodo Z) na een strafpuntje voor tijd.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   DENIS LYNCH   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions