Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2018 16:42 - Jumping

Wilm Vermeir 8ste in de CSI2* GP van Samorin

In het Slowaakse Samorin stond vanmiddag voor aanvang van de CSI4* GP al de CSI2* GP op het programma! Wilm Vermeir wist zich daarin samen met nog 14 andere combinaties te plaatsen voor te barrage. Vermeir hield met zijn 8-jarige Kigali van de Bisschop (Nabab de Reve) opnieuw alle balken netjes in de lepels en legde beslag op de 8ste plaats na een chronotijd van 41.67 seconden.

 

Het waren de Duitsers die wisten te domineren met op kop Felis Hassmann. Die reed de 9-jarige merrie Carla (Califax) naar een finishtijd van 37.73 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Marcel Marschall nam dan weer de 2de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste de meet in 39.16 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Cassius van de Smis (Cardento VDL). De 3de plaats was voor de Zwitser Edwin Smits met zijn 8-jarige Farezzo (Arezzo VDL). Zij kwamen over de meet in 40.03 seconden en vervolledigden zo het podium. De 4de plaats ging ook naar Duitsland en daarvoor zorgde Jan Distel met de 9-jarige SIEC Anna Jo (Acodetto). Zij hadden er 40.41 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goed einde te brengen. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Nederlander Kevin Jochems. Die stuurde de 8-jarige Famous H (Diarado) door de chrono in 40.95 seconden.

 

TAGS   |   EDWIN SMITS   |   FELIX HASSMANN   |   MARCEL MARSCHALL   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions