Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2018 15:46 - Jumping

CSI3* Opglab.: Winst voor O. Philippaerts!

In Opglabbeek stond er voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie vandaag nog heel wat op het spel. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de Grand Prix die op dit moment gesprongen wordt, maar daarnaast stond er rond de middag ook nog een 1.45m Longines Rankingproef op het programma. 29 van de 80 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden.

 

Het was Olivier Philippaerts die met de 10-jarige H&M Ikker (Ogano Sitte) de overwinning in eigen land wist te houden. Philippaerts snelde door de meet in 38.67 seconden en wist zo concurrentie de loef af steken. De 2de plaats was voor de Nederlandse amazone Lisa Nooren. Die rekende voor deze rubriek op de 11-jarige VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel’s Cento) en stopte in de barrage de klok op 38.92 seconden. Op de 3de plaats kregen we met Ellen Whitaker opnieuw een amazone. Zij kwam over de meet in 40.05 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Casaktie (Cascari), waarmee ze vrijdag ook al 2de was. Stéphanie Andries strandde dan weer net naast het podium met haar 9-jarige Javenia (Nonstop). Zij kwam door de chrono in 40.33 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Nederlandse Stefanie Heins vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij kruiste met de 16-jarige Silverado (Orlando) de meet in 40.39 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Jens Vandenberk met Silteplait de Circee (Ephebe For Ever) en een 19de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Caroline T. Z (Contendro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions