Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2018 19:23 - Jumping

Kevin Gielen wint CSI1* GP van Opglabbeek!

Nadat hij gisteren ook al de 1.30m kwalificatierubriek wist te winnen heeft Kevin Gielen vanmiddag in Opglabbeek ook de CSI1* GP op zijn naam weten te schrijven! In een barrage waarvoor zich maar liefst 33 combinaties wisten te plaatsen was hij opnieuw de beste met zijn 10-jarige merrie Umbrella Brimbelles (Kannan). Hij stopte de klok op 30.06 seconden en wist zo net de concurrentie maar nipt achter zich te houden.

 

Het was de Fransman Jacques Helmlinger die hem op de hielen zat met zijn 8-jarige Atlantic de La Roque (Kannan). Helmlinger kwam binnen in 30.09 seconden en kwam zo 3 honderdsten van een seconde tekort om Gielen van de troon te stoten. De 3de plaats was voor onze landgenote Melanie Gelin, die vanmorgen de dag al startte met winst in de 1.20m ochtendrubriek. Zij zadelde de 6-jarige Attoucha Hero Z (Aganix de Seigneur) en kruiste de meet in 31.77 seconden. De 4de plaats ging opnieuw naar Frankrijk en daarvoor zorgde Gregory Cottard met de 11-jarige Team du Temple (For Pleasure). Cottard, die zich de voorbije dagen al meermaals in de prijzen wist te rijden, finishte in 31.94 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida. Die reed de 7-jarige Gaga E D’Augustijn (Bustique) door de meet in 31.99 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Verder wist ook Catherine Van Roosbroeck zich nog in de prijzen te rijden. Zij werd 8ste met Kardina Dwerse Hagen (Gaillard de La Pomme).

 

TAGS   |   JACQUES HELMLINGER   |   KEVIN GIELEN   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions