Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2018 18:06 - Jumping

CSI1* Opglab.: Ochtendwinst voor Gelin!

In het Limburgse Sentower Park startte de dag vanmorgen met de Prijs Kentucky Horsewear, de 1.20m finale voor de CSI1* competitie! Het was onze landgenote Melanie Gelin die daarin de eindlaureate werd met haar 6-jarige merrie Alana Hero Z (Aganix du Seigneur). Gelin, die het afgelopen jaar met Alana verschillende internationale rubrieken wist te winnen, kruiste in de 2de fase de meet in 28.27 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaanse Sarah Rose Berg en haar 14-jarige Wonder S (Contendro I). Zij hadden er 28.47 seconden voor nodig om aan de eindmeet te komen en kwam zo net tekort voor de overwinning. Ook de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden! Zij zadelde de 7-jarige Ballerine de Ravel (Kannan) en werd 3de na een finishtijd van 28.52 seconden. De andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats Sarah Verhamme. Die stuurde de 10-jarige Un Bidou Manciais (Limbo) naar een finishtijd van 29.51 seconden en strandde zo net naast het podium. Eva Jennen klokte met de 10-jarige Forlando (For Pleasure) af in 29.55 seconden en bevestigde haar goede vorm van de laatste dagen met een 5de plaats.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Jan Boyen met Espresso VK (Ustinov) en een 11de plaats voor Melanie Gelin met Habanero (Conquest).

 

TAGS   |   EVA JENNEN   |   LISA CUBITT   |   MELANIE GELIN   |   SARAH ROSE BERG   |   SARAH VERHAMME

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions