Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2018 23:10 - Jumping

CSI3* Opglab: Schuttert wint GP-kwalificatie

In Opglabbeek stond vanavond de 1.50m GP-kwalificatie op het programma! Van de 76 combinaties die in de ring verschenen slaagden er 13 in om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage. Het was de Nederlandse Kampioen Frank Schutters die de overwinning wist veilig te stellen. Hij kwam met de 9-jarige Claus Dieter (Clarimo) over de meet in 32.34 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Op de 2de plaats kregen we dan met Rodrigo Giesteira Almeida de Portugese Kampioen! Hij klokte af in 32.79 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Gc Chopin’s Bushi (Contendro II), waarmee hij in september nog aan het werk was op de WEG in Tryon. De Fransman Edward Levy was goed voor de 3de plaats. Hij bracht de 12-jarige Sirius Black (Calisco du Pitray) aan de meet in 33.25 seconden en vervolledigde zo het podium. Net na het podium kwam de Japanse amazone Hikari Yohizawa met de 10-jarige Callas (Casall). Zij bereikten de meet in 33.34 seconden en moesten zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Nederlander Bart Bles tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Met de 10-jarige Israël V/D Dennehoeve (Thunder Van De Zuuthoeve) zette hij een eindtijd neer van 33.67 seconden en was zo ook de laatste foutloze combinatie.

 

Voor ons land was er een 7de plaats voor Pieter Clemens met Icarus (Querlybet Hero), een 14de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Qiazetta Z (Quasimodo Z), een 15de plaats voor Gilles Borgonon met Just Him (Toulon), een 16de plaats voor Andres Vereecke met Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck), een 18de plaats voor Vincent Lambrecht met Just Energie (Nabab de Reve) en een 19de plaats voor Dirk Demeersman met Justice van het Reigershof (Clinton).

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   FRANK SCHUTTERT   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions