Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2018 22:21 - Jumping

CSI2* Samorin: Hendrickx en Vermeir scoren!

Terwijl in eigen land alle ogen gericht zijn op het driesterrenconcours van Opglabbeek zijn Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx en Wilm Vermeir afgereisd naar Slowakije voor het concours van Samorin! In de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie wisten beide heren zich vanmiddag meteen te verzekeren van een klassering. Hendrickx zette met de 10-jarige Ultinme du Clos (Calin d’Espoir) een tijd van 29.89 seconden op het scorebord en werd zo 8ste terwijl Vermeir met de 8-jarige Kigali Vd Bisschop (Nabab de Reve) 11de werd na een chronotijd van 30.65 seconden.

 

Het was opnieuw de snelle Emanuele Gaudiano die met de overwinning ging lopen in deze rubriek. Samen met de 8-jarige Kingston van het Eikenhof (Epleaser Van ’T Heike) kwam hij over de meet in 28.76 seconden en wist zo met de Turk Ömer Karaevli nog zo’n snelle jongen achter zich te laten. Die klokte met de 10-jarige Daydream (Colman) af in 28.77 seconden en greep zo net naast de winst. De 3de plaats was voor de Zwitser Niklaus Rutschi en zijn 8-jarige Fandilot D (Warrant). Zij kwamen binnen in 28.90 seconden en verzekerden zich zo van een podiumplaats. De 4de plaats was voor de Pool Maksymilian Wechta. Die reed de 7-jarige Fibonacci S door de meet in 28.97 seconden en strandde zo dus naast het podium. De Duitse Jörne Sprehe was nog goed voor de 5de plaats. Zij had er met de 9-jarige Chepetta 29.24 seconden voor nodig om haar barragerit af te leggen.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   EMANUELE GAUDIANO   |   NIKLAUS RUTSCHI   |   OMER KARAEVLI   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions