Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2018 21:58 - Jumping

LGCT Doha: Podiumplaats voor Philippaerts!

Op de Longines Global Champions Tour van Doha heeft onze landgenoot Nicola Philippaerts zich in de vooravond naar een podiumplaats gereden in de 1.50m rubriek! Philippaerts rekende voor deze rubriek opnieuw op de 9-jarige J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme), waarmee hij zich gisteren in de openingsrubriek ook al wist te klasseren. Hij snelde in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 66.29 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

De winst bleef in eigen land en daarvoor zorgde Bassem Mohammed  met zijn 12-jarige Argelith Squid (Salito). Zij wisten de klok te stoppen op 64.11 seconden en wist zo net de Fransman Julien Epaillard achter zich te laten. Die kwam met de ook al 12-jarige Safari d Auge (Diamant de Semilly) binnen in 64.22 seconden en kwam zo net tekort om de Qatari van de troon te stoten. Net na Philippaerts kwam dan de Duitser Christian Kukuk. Die klokte met de 12-jarige Colestus (Cornet Obolensky) af in 67.30 seconden en moest zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De Turkse ruiter Derin Demirsoy sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij kruiste de meet in 68.00 seconden en kon daarvoor rekenen op de 15-jarige Dadjak Ter Puttenen (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions