Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2018 21:46 - Jumping

CSI3* Opglab.: Bert Prouve op het podium!

In het Sentower Park in Opglabbeek stond vanmiddag na de 2 ochtendrubriek voor de CSI1* competitie opnieuw een 1.40m kwalificatierubriek voor de Longines Rankingproef van aanstaande zondag op het programma. Onze landgenoot Bert Prouve wist zich daarin te verzekeren een podiumplaats met de 13-jarige A Brok (Balebeh). Samen kwamen ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in 56.83 seconden en legden zo beslag op de 3de plaats.

 

Het was opnieuw de Fransman Gregory Cottard die bovenaan het podium mocht plaatsnemen! Cottard, die gisteren al de openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven, stuurde de 10-jarige Une Futee de WY (Diamant de Semilly) door de meet in 51.58 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Britse amazone Ellen Whitaker. Die zadelde de 9-jarige merrie Casaktie (Cascari) en wist de klok te stoppen op 54.26 seconden. Ook de 4de plaats ging nog naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde Harry Charles. Samen met zijn 10-jarige Doulita (Wittinger VDL) kruisten zij de meet in 56.92 seconden en vielen zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Italiaanse amazone Ludovica Minoli. Zij bracht de 11-jarige Thara du RU (Argentinus) aan de eindmeet in 57.05 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Dries Dekkers met Hippos van de Rostal (d’Ukase), een 12de plaats voor Wouter Devos met Just Me D (Cicero Z Van Paemel), een 14de plaats voor Rik Hemeryck met Urbane de Puychety (Ideal de La Loge), een 15de plaats voor Stéphanie Andries met Javenia (Nonstop) en een 17de plaats  voor Chloé Vranken met Karina (Argentinus).

 

TAGS   |   BERT PROUVE   |   ELLEN WHITAKER   |   GREGORY COTTARD

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions