Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2018 14:07 - Jumping

CSI1* Opglab.: Kevin Gielen wint opnieuw!

Kevin Gielen en de 10-jarige merrie Umbrella Brimbelles (Kannan) hebben vanmorgen in het Limburgse Sentower Park opnieuw een overwinning aan hun palmares weten toe te voegen! Gielen, die sinds de start van het nieuwe indoorseizoen al 3 rubriek wist de winnen met de merrie, snelde in deze 1.30m rubriek in 2 fasen special door de meet in 24.23 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Gregory Cottard, die gisteren Gielen nog van de overwinning wist te houden. Hij kwam met de 11-jarige Team du Temple (For Pleasure) over de meet in 25.06 seconden en zo waren de rollen dus vandaag omgekeerd. De 3de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Jens Vandenberk. Die stuurde de 14-jarige Zyracara S (Sam R) door de meet in 25.42 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium belandde de Fransman Edward Levy. Die had er met de 8-jarige Elios de l’Epinette (Ogano Sitte) 26.26 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen en wist zo juist de Duitse amazone Louisa Dangela voor te blijven. Die vervolledigde met haar 7-jarige Bijou de top 5 van het klassement na een chronotijd van 26.29 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Lio Lamers met Zomerfee van de Broekkant (Oklund), een 16de plaats voor Cedric Volo met C Lano JT (Griseldi) en een 21ste plaats voor Gilles Thomas met Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker).

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   JENS VANDENBERK   |   KEVIN GIELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions