Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2018 22:07 - Jumping

CSI3* Opglab.: Van den Bosch start met winst

De Limburgse amazone Ines Van den Bosch heeft vanmiddag in het Sentower Park overtuigend de 1.35m openingsrubriek van de CSI3* competitie op haar naam geschreven! Samen met de 10-jarige Infinity Van De Heffinck (Contact Van De Heffinck) kwam ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in 61.05 seconden en had zo meer dan 4.5 seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Nederlander Michael Greeve was degene die het dichtste in de buurt wist te komen. Hij haalde met de 8-jarige Eurohill’s Fyolieta (Carambole) de meet in 65.79 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Van den Bosch. De 3de plaats was voor de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw. Die zadelde de 7-jarige merrie Chavira (Chacco Blue) en wist de klokt te stoppen op 67.99 seconden. De Rus Egor Shchibrik was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij had er met de 9-jarige Quaidano (Quaid) 69.11 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Voor De Ierse Sophie Dalm was er dan nog een 5de plaats. Zij reed de 8-jarige Fastday VDL (Quaprice du Bois Margot) naar een eindtijd van 69.18 seconden.

 

Jens Vandenberk werd nog 6de met Esprit (Sir Scandic) en Christophe Vanderhasselt 12de met Cibalia (Numero Uno).

 

TAGS   |   DOUGLAS LINDELöW   |   INES VAN DEN BOSCH   |   MICHAEL GREEVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions