Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2018 15:43 - Jumping

LGCT Doha: Philippaerts en Cox in de prijzen

Het seizoen van de Longines Global Champions Tour nadert zijn einde en is deze week nog te gast in Doha. In de 1.45m openingsrubriek die zojuist ten einde liep wisten voor ons land Nicola Philippaerts en Karel Cox zich naar een klassering te rijden. Philippaerts strandde met de 9-jarige J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) op de 10de plaat terwijl Cox met zijn 8-jarige Kill Bill Max (Toulon) plaats 13 voor zijn rekening nam.

 

De overwinning werd gedeeld door de Fransman Julien Epaillard met de 12-jarige Safari d Auge (Diamant de Semilly) en de Qatari Bassem Mohammed met de eveneens 12-jarige Argelith Squid (Salito). Beiden hadden er 24.85 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen en stonde zo samen bovenaan het klassement. Ook mee op het podium stond de Ier Bertram Allen. In het zadel van de 10-jarige GK Casper (Canto 16) wisten zij de klok te stoppen op 25.16 seconden. Net naast dat podium strandde de Noor Geir Gulliksen. Die bracht de 12-jarige VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot) aan de meet in 25.45 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Quatro’s vorige ruiter, de Nederlander Maikel van der Vleuten, mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij zette met de 13-jarige Arera C (Indoctro) een tijd van 25.70 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   JULIEN EPAILLARD   |   KAREL COX   |   MOHAMMED BASSEM   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions