Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2018 15:22 - Jumping

CSI1* Opglab.: Gielen en Clarys op podium!

In het Sentower Park stond vanmorgen na de openingsrubriek de Prijs Groep Jam op het programma. In deze 1.30m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van de CSI1* competitie waren het Kevin Gielen en Bart Clarys die voor ons land op het podium stonden! Gielen, die zich de laatste weken al meermaals in de kijker wist te rijden in Opglabbeek, zadelde opnieuw zijn 10-jarige merrie Umbrella Brimbelles (Kannan) en strandde op de 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 57.21 seconden. Clarys werd met de 7-jarige Lord L. van het Blondveld (Nabab de Reve) dan weer 3de na een finishtijd van 57.73 seconden.

 

De winst ging naar de Fransman Gregory Cottard! Die kruiste met de 11-jarige Team du Temple (For Pleasure) de meet in 55.99 seconden en wist zo de overige 104 combinaties achter zich te laten! Net na onze landgenoten kwam de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt, die vanmorgen haar concours al startte met winst in de openingsrubriek. Cubbitt stuurde haar 8-jarige Avalon du Carpont (Jivaro du Rouet) door de meet in 58.52 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Colombiaan Santiago Diaz Ortega. Die finishte met de 7-jarige Cornet’s Crown 2 (Cornet’s Prinz) in 59.67 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor ons land liet Lio Lamers zich nog opvallen met een 11de en 12de plaats. Ze kon hiervoor rekenen op de Charming Edition (Namelus R) en Zomerfee van de Broekkant (Oklund). Verder was er nog een 13de plaats voor Milan Lamers met Bolanda (Berlin) en een 19de plaats voor Stéphanie Andries met Lysanne Van ’T Winnenhof (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GREGORY COTTARD   |   KEVIN GIELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions