Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2018 13:04 - Jumping

CSI1* Opglab.: Goede start voor Eva Jennen

In het Limburgse Sentower Park werd vanmorgen om 08.30u de aftrap gegeven van een nieuw internationaal concours! Het waren de ruiters en amazones van de CSI1* competitie die als eerste in de ring verschenen in de Prijs Augustsson Zanotelli, een 1.20m rubriek in 2 fasen special. Eva Jennen wist zich daarin duidelijk in de kijker te rijden en plaatste zich met 2 paarden in de top 5 van het klassement! Met de 10-jarige Forlando (Flashlight 16)kwam ze over de meet in 26.19 seconden en greep daarmee net naast de overwinning. Met de eveneens 10-jarige Ilona V/D Fruitkorf (Darco) strandde ze dan weer net naast het podium nadat ze de klok wist te stoppen op 28.17 seconden.

 

De overwinning moest ze laten aan de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubbitt. Die stuurde haar 7-jarige Ballerine de Ravel (Kannan) naar een finishtijd van 25.84 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Pieter Raijmakers Jr. Die zadelde de 8-jarige Babybell Z (Bufero Van Het Panishof) en samen wisten ze de klok te stoppen op 26.50 seconden. De Noorse Cathrine Tonna mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij had er met de 10-jarige Darjeeling (Vaillant) 28.31 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Inge Carton met Kasper van het Leliehof (Nonstop), een 9de plaats voor Jan Geysen met Gti Shaniks (Halifax van het Kluizebos) en een 11de plaats voor Jan Boyen met Espresso VK (Ustinov).

 

TAGS   |   EVA JENNEN   |   LISA CUBITT   |   PIET RAIJMAKERS JR.

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions