Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2018 07:44 - Jumping

Dekkers en Spits scoren in de GP van Lier!

De Belgische jeugd heeft gisteren opnieuw indruk gemaakt in de afsluitende CSI2* GP van Lier! Zowel Dries Dekkers als Thibeau Spits waren opnieuw in goede doen en verzekerden zich van een podiumplaats in deze 1.45m-1.50m hoge rubriek!

 

10 van de 62 combinaties wisten in het basisparcours de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage, waaronder 6 Belgen. Het was dus opnieuw Dries Dekkers die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Samen met zijn 11-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi) kwam hij in de barrage over de meet in 38.62 seconden en moest daarmee opnieuw  tevreden zijn met de 2de plaats. Thibeau Spits bevestigde nog maar eens de goede vorm waarin hij momenteel verkeerd en nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuur de 9-jarige Bellissimo Z (Bamako de Muze) door de meet in 38.66 seconden.

 

De winst moest ze echte laten aan de Nederlander Lennard De Boer. Die klokte met de 10-jarige Dento (Zento) af in 37.05 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. Net achter onze landgenoten kregen we in de top 5 nog een Iers duo bestaande uit Ivan Dalton met de 9-jarige Lord Bi  (Baloubet Du Rouet) en Cameron Hanley met de 10-jarige Centolina RB (Dobel’s Cento). Dalton werd 4de nadat hij de klok wist te stoppen op 37.17 seconden terwijl Hanley binnenkwam in 39.87 seconden en zo dus 5de werd.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Thomas Leemans met Gracchus DM (Wandor Van De Mispelaere), een 7de plaats voor Pieter Kenis met Kapri De La Drie  (Pommeau Du Heup), een 8ste plaats voor Vicky van de Poel met Frenchy VDS (Cornet Obolensky) en een 10de plaats voor Johan Demolder met Goldfee (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   LENNARD DE BOER   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions