Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/02/2018 22:47 - Jumping

CSI2* Lier: De Winter wint hoofdrubriek!

Jeroen De Winter startte gisteren zijn concours in Lier al sterk met een overwinning in de 1.40m rubriek. Vanavond deed hij er echter nog een schepje bovenop en schreef hij de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam! In een barrage met 7 deelnemers snelde hij met zijn 12-jarige merrie Gretel S (Corland) door de meet in 34.14 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

Op de 2de plaats kregen we met Thibeau Spits nog zo’n Belgisch talent dat de goede prestaties blijft opstapelen. Hij rekende in deze rubriek op de 9-jarige Bellissimo Z (Bamako De Muze) en kwam uiteindelijk 40 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats ging naar Dries Dekkers, die gisteren in de 1.40m rubriek nog 2de werd achter Jeroen De Winter. Hij kwam met zijn 11-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi) over de meet in 35.09 seconden en stond zo opnieuw op het podium. Na dit Belgische trio kwam de Australische amazone Edwina Tops-Alexander. Zij finishte met de 9-jarige Veronese Teamjoy (Toulon) in 36.54 seconden en strandde zo net naast het podium. Ook de Deense Clara Hallundbaek wist met de eveneens 9-jarige Charinta (Chacco Blue) alle balken netjes in de lepels te houden. Zij was met haar chronotijd van 37.64 seconden goed voor de 5de plaats.

 

Pieter Kenis werd nog 7de met Kapri De La Drie (Pommeau Du Heup), Thomas Leemans 9de met Cracchus DM (Wandor Van De Mispelaere), Leonie Peeters 12de met Comme One Z (Comme d'Api vd Hacienda Z) en Simon Morssinkhof 13de met Vivolta De Gree (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   JEROEN DE WINTER   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions