Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2018 22:16 - Jumping

CSI2* Lier: De Winter leidt Belgisch podium!

In Lier stond er vanmiddag na de eerste 1.40m rubriek nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Daarin kregen we de Brabançonne te horen dankzij Jeroen De Winter en zijn inmiddels 12-jarige merrie Gretel S (Corland). De Winter, die zich eerder op de dag met zijn Wereldkampioen Mystic Van ’T Hoogeinde ook al wist te klasseren in de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden, snelde door de meet in 56.09 seconden en stond zo op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Limburger Dries Dekkers legde beslag op de 2de plaats. Hij stuurde zijn 11-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi) naar een chronotijd van 56.46 seconden en moest zo nipt de duimen leggen tegen De Winter. De 3de Belg op het podium was Eurohorse-ruiter Dimme D’Haese. Die zadelde de 11-jarige Comme Il Faut (Diamant de Semilly) en wist de klok te stoppen op 58.20 seconden. Ook de Britse Millie Allen was opnieuw terug te vinden in de bovenste regionen van het klassement. Zij kruiste met de 13-jarige Balou Start (Balou Du Rouet) de meet in 58.95 seconden en werd zo 4de. De 5de plaats tenslotte was voor de Ierse ruiter Jack Ryan. Die kwam met de 8-jarige Moneybroom Dancer (Je T’Aime Flamenco) over de meet in 59.03 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Verder werd Leonie Peeters nog 6de met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) en bevestigden Tim Prouvé en Orson Des Hayettes (Mozart Des Hayettes) hun goede prestatie van vorige week in Opglabbeek met een 10de plaats.

 

TAGS   |   DIMME D'HAESE   |   DRIES DEKKERS   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions