Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2018 17:02 - Mennen

Vierspansport in Luik - 2-3 november

Op vrijdag en zaterder, 2 en 3 november, neemt het Belgische Bronzen vierspanteam deel aan een indoor tijdens Jumping Luik.

 

Glenn Geerts, Dries Degrieck en Edouard Simonet nemen het tegen elkaar op in een menindoor die verloopt volgens het format van de FEI-Wereldbeker.

 

Dries Degrieck (Vlekkem) won vorig jaar de warm up in Luik: "Dit jaar neem ik met dezelfde paarden deel, het zijn twee paarden uit mijn outdoor marathonspan en twee ervaren warmbloeden van een klant. De paarden hebben wel veel ervaring maar het zijn grote paarden wat niet altijd een voordeel is voor een indoor."

Voor Edouard Simonet (Neerpelt) is de deelname Luik een mooie gelegenheid om een extra paard te proberen: "Momenteel beschik ik over een geschikt vierspan voor de indoorwedstrijden met een Lipizzaner en vier Warmbloeden maar het wordt een lang seizoen en ik wil nog een extra paard proberen zodat een regelmatige wissel mogelijk wordt."

Glenn Geerts (Malle) won de vorige editie van Jumping Luik en heeft zijn vierspan Lipizzaners in goede conditie en won dit jaar de oefenindoor in Zwartewaal. Glenn Geerts start zijn wereldbekerseizoen op 16 november in Stuttgart. 

 

De eerste wedstrijd, als opwarmer, heeft plaats op vrijdag 2 november om 22:30u. De tweede wedstrijd staat voor zaterdag 3 november om 22:30u op het programma.

 

Jumping Luik startlijsten en uitslagen

Jumping Luik Courseplan

Jumping Luik Live Streaming

Foto's :
Documenten :
Jumping de Liège.pdf 
TAGS   |   DRIES DEGRIECK   |   EDOUARD SIMONET   |   GLENN GEERTS   |   JUMPING LUIK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions