Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2018 19:17 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Belgen grijpen naast winst

In Opglabbeek stond vanmiddag voor aanvang van de afsluitende Grote Prijs nog de finalerubriek voor de 7-jarige paarden op het programma. Daarin was het de Sloveen Gaj Riossa die de overwinning wist op te eisen. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen kwam Riossa met de Sloveens-gefokte  Grannuschka (Con Chello) aan de meet in 38.92 seconden en was daarmee de enige foutloze combinatie.

 

Vervolgens kregen we een trio Belgen met op de 2de plaats amazone Cindy van der Straten en de Oldenburg-gefokte Centoulago (Centadel – F: Gestüt Lewitz). Zij wisten wel alle balken in de lepels te houden, maar werden bestraft met 2 strafpuntjes voor het overschreiden van de toegestane tijd. De 3de plaats ging naar Oliver Philippaerts met de KWPN-gefokte Gracile (Quasimodo van de Molendreef – F: Vbbm Te Poele). Zij sprongen een balk uit de lepels en wisten de klok te stoppen op 40.83 seconden. Dat was ook het geval voor Simon Prouve en de BWP-gefokte Lord Prova (For Passion d’Ive), alleen hadden zij er 41.54 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen. De Nederlander Marwin van den Nieuwenhuijzen tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij snelde met de Zangersheide-gefokte Spock Z (Startrek – F: Twan Bardoel) door de meet in 41.84 seconden, dit ook met een springfout.

 

TAGS   |   CINDY VAN DER STRATEN   |   GAJ RIOSSA   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   SIMON PROUVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions