Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2018 18:05 - Jumping

Clemens opnieuw 4de in de GP van Opglabbeek!

Onze landgenoot Pieter Clemens is vanmiddag in het Limburgse Sentower Park opnieuw 4de geworden in de afsluitende CSI2* GP! Hij wist zich samen met 11 anderen te plaatsen voor de barrage en wist ook daarin met zijn 10-jarige Icarus (Querlybet Hero) alle balken netjes in de lepels te houden. Met zijn chronotijd van 36.70 seconden strandde hij echter net als 2 weken geleden net naast het podium. 3 weken geleden wist hij met diezelfde Icarus echter wel de GP te winnen tijdens de eerste week van de indoortour van Opglabbeek.

 

Vandaag was het de Ierse ruiter Ivan Dalton die triomfeerde. Hij stuurde de 8-jarige merrie Ajaccienne (Calvaro F.C.) naar een chronotijd van 36.01 seconden en wist zo de concurrentie de loef af te steken. De 2de plaats werd ingenomen door de Duitse amazone Meredith Michaels-Beerbaum. Die kwam met de 9-jarige Calle 67 (Carell) over de meet in 36.23 seconden en kwam zo 22 honderdsten van een seconde tekort om Dalton te bedreigen. De 3de plaats ging terug naar Ierland en daarvoor zorgde Denis Lynch met de 10-jarige Caruso (Chacco Blue). Zij toverden een chronotijd van 36.37 seconden op het scorebord en vervolledigden zo het podium. De Italiaanse Linda Bratomi sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij bracht de 8-jarige Laurentina 5 (Colestus) aan de meet in 37.91 seconden.

 

Ook Tim Prouvé en Thibault Philippaets behoorden tot het groepje barragisten. Prouvé werd 7de met Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes) terwijl Philippaerts de 12de plaats voor zijn rekening nam met Cataleya 3 (Cachas). Voor Ann Carton-Grootjans was er nog een 15de plaats met Irvine Ter Doorn (Toulon).

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   IVAN DALTON   |   MEREDITH MICHAELS BEERBAUM   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions