Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2018 22:51 - Jumping

CSI2* Opglab: Wathelet leidt Belgisch podium

Onze landgenoot Gregory Wathelet heeft vanavond in het Limburgse Sentower Park de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie op zijn naam geschreven! In de barrage van de Prijs Cavalor kwam hij met zijn 14-jarige Eldorado van het Vijverhof (Thunder Van De Zuuthoeve) aan de meet in 41.07 seconden en stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Wathelet kreeg op het podium gezelschap van twee van de Philippaerts-broertjes met op de 2de plaats Thibault en zijn 9-jarige merrie Cataleya 3 (Cachas). Zij klokten af in 41.68 seconden en kwamen zo ruim een halve seconde tekort om Wathelet van de troon te stoten. Olivier nam met de 10-jarige Icos (Cicero Z Van De Paemel) de 3de plaats voor zijn rekening. Hij had er 44.45 seconden voor nodig om zijn barrageparcours af te leggen. De Spaanse amazone Paola Amilibia moest tevreden zijn met een plaats net naast het podium. Zij reed de 11-jarige Chac Balou N (Chacco Blue) naar een eindtijd van 48.88 seconden en werd zo dus 4de. Ook op de 5de plaats kregen we met Raffaele Valente nog een amazone. Zij kwam over de meet in 49.03 seconden en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige Kannella (Kannan), met wie ze gisteren ook al 4de was in de 1.40m openingsrubriek.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 6de plaats voor Rik Hemeryck met Tum Play du Jouas (Querlybet Hero), een 8ste plaats voor Ugo Berrittella met Secrete du Sartel (Quaprice), een 11de plaats voor Pieter Clemens met Icarus (Querlybet Hero), een 12de plaats voor Michael Vreys met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle), een 13de plaats voor Marine Scauflaire met Opodium du Vivier (Socrate de Chivre), een 14de plaats voor Nathan Budd met Cadix des Rosiers (Kashmir Van Schuttershof), een 17de plaats voor Gaetan Stalpaert met Jarlon van de Meersen (Toulon), een 20ste plaats voor Eleonore Lambilliotte met Don Duan van de Donkhoeve (Bamako de Muze) en een 21ste plaats voor Dries Dekkers met D&J Havanna (Griseldi).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions