Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2018 08:20 - Jumping

CSI3* GP van Zwolle voor Marcus Ehning!

Nadat hij zaterdagavond al de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen heeft de Duitser Marcus Ehning gisteren in de Nederlandse Zwolle ook de afsluitende CSI3* GP op zijn naam weten te schrijven. In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen kwam Ehning met zijn 14-jarige Firth Of Lorne (For Pleasure) over de meet in 33.51 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Het zilver was voor de Amerikaan Wilton Porter, die zich de afgelopen dagen al enkele malen in de picture wist te rijden. Hij klokte met de 11-jarige Caletto Cabana (Cassini I) af in 33.67 seconden en kwam zo net tekort om Ehning van de troon te stoten. Ze kregen op het podium gezelschap van Ehning’s landgenoot Felix Hassmann. Die stuurde de 15-jarige Balzaci (Balou du Rouet) naar een chronotijd van 34.54 seconden. De 4de plaats ging naar de Italiaan Alberto Zorzi. Hij snelde met de 9-jarige Viceversa De La Roque (Kannan) naar een finishtijd van 35.47 seconden. De Finse Juulia Jyläs mocht de top van het klassement afsluiten de op de 5de plaats. Zij zette met de 13-jarige Finishing Touch Wareslage (Quival) een chronotijd van 36.40 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   MARCUS EHNING   |   WILTON PORTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions