Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2018 07:43 - Jumping

Marlon Modolo Zanotelli wint de GP van Lier!

In het Lierse Azelhof heeft de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli gisterennamiddag de Grote Prijs Flandria Rent aan zijn palmares mogen toevoegen! Zanotelli wist samen met nog 9 anderen het basisparcours van pistebouwer Eddy Geysemans foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin finishte hij met de 10-jarige hengst Icarus (Douglas), waarmee hij in Lanaken nog 3de was in de Sires Of The World, in een tijd van 39.26 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 40 seconden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Pieter Devos en zijn 9-jarige Jade VD Bisschop (Ogano Sitte). Ook zij reden een sterke barrageronde, maar kwamen met hun finishtijd van 40.88 seconden toch ruim anderhalve seconde tekort om Zanotelli te bedreigen. Dirk Demeersman nam dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Hij zette de klok til op 41.02 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 9-jarige Justice Van Het Reigershof (Clinton). De 4de plaats was voor T&L-ruiter Frédéric Vernaet. Die deed voor een deze GP beroep op de ook al 9-jarige Dieu Merci Van T&L (Toulon) en bracht de hengst aan de eindmeet in 43.60 seconden. Tenslotte wist ook de Fransman Gregory Cottard zich een plaats in de top-5 van het klassement te veroveren. Hij stuurde de 8-jarige A Futee de Wy (Diamant de Semilly) naar een finishtijd van 40.15 seconden.

 

Iets verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met IQ Van Het Steentje (Toulon), een 9de plaats voor Yves Vanderhasselt met Hetman Of Colors (Calvaro), een 10de plaats voor Gilles Thomas met Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof) en een 11de plaats voor Rik Hemeryck met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom).

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   FREDERIC VERNAET   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions