Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2018 11:46 - Jumping

CSI3* Zwolle: Jos Verlooy in de prijzen!

Op Jumping Zwolle in Nederland werd de dag gisterenavond afgesloten met de Prijs Nijwa Groep, een 1.45m rubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking. 13 combinaties wisten daarin de basisomloop foutloos af te leggen, waaronder onze landgenoot Jos Verlooy met de 13-jarige Oaks Redwood (Asb Conquistador). Verlooy snelde naar een chronotijd van 33.84 seconden, maar kreeg helaas onderweg een springfout waardoor hij vrede moest nemen met de 8ste plaats.

 

De overwinning was voor de Duitser Marcus Ehning die voor deze rubriek beroep deed op de 8-jarige Mill Creek Filippa K (For Contest). Hij wist de klok te stoppen op 32.07 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Bart Bles met zijn 10-jarige Comino (Cassini II). Zij hadden er 32.62 seconden voor nodig om hun barragrit af te leggen. Ook zijn landgenoot Gert Jan Brugging wist zich van een podiumplaats te verzekeren. Hij stuurde de 15-jarige Vampire (Marome Nw) door de meet in 33.51 seconden en werd zo dus 3de. Na Brugging kwam de Amerikaan Lucas Porter, die zich eerder deze week al liet opmerken. Hij kruiste met de 11-jarige C Hunter (Cassini II) de mee tin 33.60 seconden en strandde zo naast het podium. De Duitse amazone Jörne Sprehe mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij zette met de Chepetta 3 een eindtijd van 33.93 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   BART BLES   |   GERT-JAN BRUGGINK   |   JOS VERLOOY   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions