Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2018 10:37 - Jumping

CSI2* Lier: Marthe Van Gorp op het podium!

In het Azelhof in Lier waren het de Brazilianen die gisteren namiddag de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie wisten te domineren. Op kop van het klassement kregen we Marlon Modolo Zanotelli met de 10-jarige merrie Isabeau De Laubry (Cardento VDL). Zanotelli reed een sterkte ronde en wist met zijn chronotijd van 27.89 seconden de concurrentie ruimschoot achter zich te houden. Cassio Rivetti was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij zette met de 8-jarige Kaiser Van Het Lambroeck (Nabab de Reve) echter een tijd van 29.91 seconden op het scorebord en moest zo duidelijk de duimen leggen tegen zijn landgenoot.

 

Amazone Marthe Van Gorp zorgde op de 3de plaats voor de best Belgische prestatie. Zij stuurde haar eveneens 10-jarige Diamond Star (Canturano) naar een finishtijd van 30.37 seconden en wist zo nog net van een podiumplaats te verzekeren. En het scheelde niet veel want het was Jean-Christophe De Grande die haar op de hielen zat met zijn 8-jarige Kimono VD Bisschop (Ogano Sitte). Hij kwam over de meet in 30.42 seconden en moest zo dus genoegen nemen met de plaats net naast het podium. Max Sebrechts tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij bracht de 11-jarige Holiday Uno (Numero Uno) aan de meet in 31.92 seconden.

 

Voor Fabrice Galdini was er nog een 6de plaats met Just Luck (Cardento VDL), voor Gilles Detry een 8ste plaats met Double O Seven PL (Ugano Sitte), voor Emilie Conter een 9de plaats Umour Noir De Crann (Kannan), voor Frédéric Vernaet een 13de en een 14de plaats met Gin Duidam (Quidam De Revel) en Dauphine Van T&L (Toulon), voor Kim Thiry een 15de plaats met Il Gagna Van De Kwade Heyde (Winningmood Van De Arenberg), voor Bunoit Moeskop een 17de plaats met Hilton De Mereyt (Flamenco Desemilly) en voor Gilles Thomas een 19de plaats met Edison Van Schuttershof (Darco).

 

TAGS   |   CASSIO RIVETTI   |   MARLON ZANOTELLI   |   MARTHE VAN GORP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions