Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/10/2018 17:50 - Jumping

O. Philippaerts 5de in de GP van Helsinki!

Olivier Philippaerts heeft zich vanmiddag opnieuw in de prijzen weten te rijden in de Finse hoofdstad Helsinki! In de Land Rover Grand Prix wist Philippaerts zich samen met 5 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in het basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Philippaerts finishte daarin met de 12-jarige H&M Cue Channa (Cardento VDL) in 34.43 seconden, maar kreeg helaas een springfout waardoor ze vrede moesten nemen met de 5de plaats.

 

Bovenaan het klassement stond de Duitser Philipp Weishaupt, die gisteren ook al 3de was in de hoofdrubriek. Hij klokte met de 11-jarige Asathir (Diamant de Semilly) af in 32.30 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven. Op de 2de plaats kregen we met Maikel Van der Vleuten nog iemand die gisteren al in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden was. In tegenstelling tot gisteren deed hij beroep op de 10-jarige Dana Blue (Mr. Blue) en hij stuurde de merrie naar een finishtijd van 32.93 seconden. Ook op de het podium stond de Ier Denis Lynch. Hij kruiste de meet in35.28 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 10-jarige The Sinner (Sanvaro). De Duitse Angelique Rüsen was de laatste die in de barrage alle balken in de lepels wist te houden. Zij zette met de 12-jarige Arac du Seigneur Z (Ogano Sitte) de klok stil op 35.83 seconden en werd zo 4de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions