Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/10/2018 13:41 - Jumping

CSI1* El Jadida: Stéphanie Andries in top 5

Op de Morocco Royal Tour in El Jadida heeft onze landgenote Stéphanie Andries zonet een 5de plaats behaald in de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie. Andries kwam in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in  65.38 seconden en kon daarvoor rekenen op de 7-jarige Lysanne Van ’T Winnenhof (Elvis Ter Putte).

 

Het waren de thuisruiters die het klassement aanvoerden met op kop Hicham Chani en de 8-jarige Canyon (Cancara). Zij wisten een chronotijd van 62.46 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie het nakijken te geven. Mohammed Azoum volgde met de 11-jarige Thalassa De Vernoy (Gipsy De St Martin) op de 2de plaats. Zij hadden er 62.78 seconden voor nodig om hun omloop tot een goed einde te brengen. De Nederlander Henk van De Pol nam dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 6-jarige Hello Boy (Zapatero) en wist de klok te stoppen op 63.32 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Andries was de Nederlander Sebastien Kapel. Hij stuurde de eveneens 6-jarige Vanda Mclaren (Tiny Boy) naar een eindtijd van 65.27 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats.

 

Ook Gaetan Decroix wist zich te klasseren. Hij wist met de 6-jarige Cambridge De Hus (Conrad De Hus) wel alle balken in de lepels te houden, maar kreeg 1 strafpunten voor tijd aangerekend en werd zo nog 6de. Voor Patricia Guery was er nog een 9de plaats met Luna AEG (Indoctro).

 

TAGS   |   HENK VAN DE POL   |   HICHAM CHANI   |   MOHAMMED AZOUM   |   STEPHANIE ANDRIES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions