Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/10/2018 09:13 - Jumping

CSI4* El Jadida: Hendrickx start met winst!

Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx blijft op zijn elan verdergaan op de Morocco Royal Tour 2018! In El Jadida, waar gisteren het startschot werd gegeven van de laatste week van de 3 weken durende tour, was het Hendrickx die de eindlaureaat werd in de 1.40m hoofdrubriek! Samen met de 10-jarige Ultime Du Clos (Calin D’Espoir) zette hij in de 2de fase een chronotijd van 22.28 seconden op het scorebord en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken.

 

De Fransman Pierre Alain Mortier was met de 8-jarige Antilope De Lara (Mylord Carthago) degene die het dichtst in de buurt wist te komen van onze landgenoot. Hun finishtijd van 23.37 seconden was echter niet voldoende om Hendrickx van de troon te stoten. De 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Abdelkebir Ouaddar. Hij reed de 16-jarige Cordano Sitte Z (Carthago Z) naar een eindtijd van 23.41 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde de Nederlander Sander Geerink. Hij finishte met de 9-jarige Donner IK (Deauville Van T&L) in 23.64 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Nicolas Deseuzes. Hij wist met de 10-jarige Ulloa Du Trefle (Sheraton) een eindtijd van 24.37 seconden neer te zetten.

 

Naast de winst van Dominique Hendrickx was er voor ons land nog 8ste plaats voor Virginie Thonon met Kamara Du Chabus (Vagabond de la Pomme) en een 12de plaats voor Patricia Guery met Dream Alive Hero (Erco Van ’T Roosakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions