Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/10/2018 15:41 - Jumping

België 2de in de Nations Cup van Rabat!

Op de Morocco Royal Tour in Rabat heeft ons land gisterennamiddag zilver behaald in de afsluitende Nations Cup. Chef d’équipe Peter Weinberg selecteerde voor deze landenwedstrijd Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx, Virginie Thonon, Stéphanie Andries en Jérôme Guery! Die gingen uitstekend van start en stonden na de eerste ronde alleen aan de leiding. Enkel Andries en haar For You (For Pleasure) sprongen een balk uit de lepels waardoor team België een totaal van 0 strafpunten behaalde.

 

In de tweede ronde wist enkel Jérôme Guery met Celvin (Raphael) die prestatie nog eens te herhalen. Zowel Dominique Hendrickx met Kannabis Van De Bucxtale (Contact Van De Heffinck) als Virginie Thonon met High Tech Vy De Septon (Del Piero P&B) verzamelden 4 strafpunten terwijl Andries de ring verliet met 9 strafpunten. België eindigde zo de tweede ronde met 8 strafpunten en moet zo het Zwitserland voor zich dulden. Zij hadden in de eerste ronde 4 strafpunten behaald, maar wisten de tweede ronde te eindigen met 0 strafpunten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions