Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2018 13:37 - Jumping

CSI2* Moorsele: Belgen net buiten het podium

Ook aan de andere kant van het land in het West-Vlaamse Moorsele startte de slotdag met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie! Hierin moesten onze landgenoten tevreden zijn met de plaatsen net naast het podium... Jos Verlooy, die donderdagavond nog een rubriek wist te winnen, stuurde zijn 11-jarige Herald Van ’T Ruytershof (Lord Z) naar een chronotijd van 56.31 seconden en strandde zo op de 4de plaats. De snelle Koen Vereecke nam dan weer de 5de plaats voor zijn rekening. Hij klokte met de 8-jarige Qp Castellane (Casall), waarmee hij dan gisteren weer een rubriek wist te winnen, af in 56.36 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Op kop van het klassement stond de Fransman Alexis Borrin! Die zadelde de 10-jarige merrie Utopia Montgothier (Diamant de Semilly) en zette een chronotijd van 53.85 seconden op het scorebord. De 2de plaats was net als gisteren in de slotrubriek voor de jonge Ier Harry Allen. Die kwam over de meet in 54.10 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Eh Quick Nina (Quidam’s Rubin). De 3de plaats tenslotte was voor de Brit Steven Franks. Die finishte met de 14-jarige Abdul Aziz (Diamant de Semilly) in 55.61 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Gilles Thomas met Jacarta Van T Ravennest (Conterno-Grande), een 8ste plaats voor Cedric Broekaert met Farrah van de Kleite (Kashmir Van Schuttershof), een 9de plaats voor Jos Verlooy met Jenco DW (Clinton), een 10de plaats voor Bo Fievez met Artheuzen (Heartbreaker) en een 11de plaats voor Gilles Nuytens met Cara Vd Gulden Z (Contendro).

 

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   HARRY ALLEN   |   JOS VERLOOY   |   KOEN VEREECKE   |   STEVEN FRANKS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions