Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2018 12:35 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Ochtendwinst voor Garofalo

In Opglabbeek startte de dag vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie! Daarin was het de Italiaan Giampiero Garofalo die zijn slag wist thuis te halen en met de overwinning ging lopen. Hij kruiste met de 12-jarige Scara Mouche (Calvaro) de meet in 25.45 seconden en wist zo de overige 84 deelnemers achter zich te laten.

 

De Duitser Jörg Oppermann, die zich de afgelopen dagen al meermaals wist te klasseren, was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij finishte met de 10-jarige Amelie 108 (Action-Pezi) echter in 26.13 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Hij werd op de 3de plaats gevolgd door de Colombiaan Dayro Arroyave die voor deze rubriek de 11-jarige Croupier V (Kannan) had gezadeld. Hij hadden er 26.59 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen. Op de 4de plaats kregen we met de Italiaan Guido Franchi nog zo iemand die zich de laatste dagen al enkele keren liet opmerken. Franchi stuurde de 8-jarige Falcon (Chacco Blue) door de meet 27.13 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. De Duitser Kai Schäfer, die donderdag nog de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij bereikten de eindmeet in 27.25 seconden.

 

Voor ons land was er een 7de plaats voor Gaetan Stalpaert met Evelien (Nabab de Reve), een 18de plaats voor Laetitia Surin met Carlina des Vergers Z (Clapton VDL), een 20ste plaats voor Emilie Conter met Umour Noir de Crann (Kannan) en een 21ste plaats voor Valerie van de Poel met Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve).

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   GIAMPIERO GAROFALO   |   JöRG OPPERMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions