Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2018 10:07 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Podiumplaats voor Vermeir!

De afsluitende 1.40m rubriek bleek gisterenavond in het Limburgse Sentower Park een lastige opgave... Slechts 8 van de 70 slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 8 was Wilm Vermeir met de 11-jarige merrie Hacienda d’Eversem (Contact van de Heffinck). Vermeir wist het ook in de barrage foutloos en te houden en klokte af in 32.93 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

De overwinning was voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die zich de voorbije dagen al meermaals wist te klasseren. Zij zette met de 10-jarige Ikea (Thunder Van De Zuuhoeve) de klok stil op 32.03 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten. Ook de Italiaan Guido Franchi wist het nog sneller te doen met zijn eveneens 10-jarige Lacox (Landos). Zij hadden er 32.79 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen en nestelden zich zo op de 2de plaats. Net na Vermeir kwam de Nederlander Michel Hendrix. Die kruiste met de 8-jarige Fjury V (Numero Uno) de meet in 35.42 seconden, maar kreeg onderweg ook 2 springfouten te verwerken. Stephex-amazone Jonna Ekberg mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Sx Hidago VG (Quadrillo).

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Niels Bruynseels met Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Gilles Borgonjon met Jet (Nabab de Reve), een 12de plaats voor Viktor Daem met Ghost Z (Came Boy Z) en een 13de plaats voor Cindy van der Straten met Cartaro 2 (Carinue).

 

TAGS   |   GUIDO FRANCHI   |   VICTOR BETTENDORF   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions